HANKŮV DŮM

Městské kulturní zařízení Dvůr Králové nad Labem

Rezervace a nákup vstupenek ON-LINE

Jak si rezervovat či nakupovat vstupenky ON-LINE? Stačí si vybrat v programu představení a kliknout na tlačítko "REZERVOVAT/KOUPIT ONLINE". Po výběru sedadel nebo míst k stání zvolte, zda chcete vstupenky rezervovat nebo přímo zakoupit.

Při rezervaci obdržíte kód rezervace na zadaný e-mail. Následně si rezervované vstupenky vyzvednete v předprodeji Hankova domu. Platit můžete hotově přímo v předprodeji nebo bankovním převodem na náš účet 273220463/0300, variabilní symbol 5555, do zprávy pro příjemce uveďete svoje jméno, rezervační kód a název představení. 

Upozorňujeme, že Vaše rezervace trvá pouze 7 dní. Pokud je doba do představení kratší než 7 dní, je třeba vstupenky vyzvednout minimálně 4 dny před představením.

Při nákupu vstupenek dojde k přesměrování na platební bránu GoPay. Jakmile je platba provedena, zobrazí se Vám stránka se zakoupenými vstupenkami, které lze rovnou vytisknout. Také na e-mail uvedený při platbě obdržíte vstupenky s vygenerovanými QR kódy. Při vstupu na akci se pak můžete prokázat vytištěnými vstupenkami nebo QR kódy vstupenek uloženými ve Vašem mobilním telefonu.

Ukázka výběru sálu při samotné rezervaci...